Μπορούμε να φοράμε τα ασημένια κοσμήματα μας μέσα στη θάλασσα; Ας δούμε μερικά tips για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε με τα ασημένια κοσμήματα και τη θάλασσα!

✨ Καλό είναι να μην φοράμε τα ασημένια κοσμήματα μας μέσα στη θάλασσα, σε σάουνες, πισίνες ή κατά τη διάρκεια της γυμναστικής.

✨ Το ασήμι σαν φυσικό υλικό αντιδρά με το περιβάλλον του, με την ατμόσφαιρα και οξειδώνεται. Όπως και στη θάλασσα. Με το πέρασμα του χρόνου το ασήμι μαυρίζει και θαμπώνει, αυτό δεν σημαίνει ότι το κόσμημα σας είναι κακής ποιότητας ασήμι. Αντίθετα αποδεικνύει το αντίθετο.

✨ Τα καλλυντικά, τα προϊόντα για τα μαλλιά, οι λοσιόν σώματος και τα αρώματα κάνουν το ασήμι να μαυρίζει πιο γρήγορα. Για αυτό το λόγο φοράμε τα κοσμήματα μας τελευταία πριν βγούμε από το σπίτι!

✨ Επίσης αποφύγετε κάθε επαφή με χημικά προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι πχ. χλωρίνη καθώς και ουσίες που περιέχουν θειάφι γιατί προκαλούν διάβρωση.

✨ Η θάλασσα λοιπόν κάνει τα κοσμήματα μας να μαυρίζουν πιο γρήγορα και είμαι σίγουρη πως κανείς δεν θέλει να χάσει τα αγαπημένα του κομμάτια μέσα στη θάλασσα. Ούτε η θάλασσα να αποκτήσει άλλο ένα κομμάτι μετάλλου!

Οπότε:

🙂 Πριν μπούμε στη θάλασσα βγάζουμε τα κοσμήματα μας και τα φυλάμε μέσα στο λινό πουγκάκι τους!

😊 Έτσι και αλλιώς είμαστε όλοι όμορφοι και χωρίς τα κοσμήματα μας!

 

mtefterpi jewelry bag seah

Yποστήριξη μηχανισμού σχολίων από CComment