Αντικαταβολή:

Στην επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή, δηλαδή κατά την παραλαβή πληρώνετε στον μεταφορέα που θα σας παραδώσει το δέμα το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας και επιβαρύνεται με 4,50 €.

 

Paypal:

Αρχικά χρειάζεται να έχετε κάνει εγγραφή στο www.PayPal.com (δείτε εδώ πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας).

Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας θα οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να συνδεθείτε στο www.PayPal.com και να πληρώσετε με την κάρτα σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία. Είναι 100% προστατευμένο από απάτες και σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις αγορές σας χωρίς να μοιράζεστε τα προσωπικά σας οικονομικά στοιχεία.

 

Πληρωμή με κάρτα: 

H VivaWallet είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών online πληρωμών και είναι πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα.

Η διαδικασία της πληρωμής σας γίνεται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας VivaWallet χωρίς να απαιτείτε λογαριασμός VivaWallet, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό, θα πρέπει να επισκεφθείτε το www.vivawallet.com και από εκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγγραφής.

 

Πληρωμή στο κατάστημα μας: 

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας να πληρώστε στο κατάστημα μας Αλεξάνδρου Σβώλου 6, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Θα ενημερωθείτε με σχετικό email όταν η παραγγελία σας είναι ετοιμοπαράδοτη και μπορείτε να παραλάβετε για τις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες, στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας.

 

 


Για οποιαδήποτε άλλη απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο info@myefterpi.com.