Υπαναχώρηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Το myefterpi.com παρέχει τη δυνατότητα να αλλάξετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα της.

Βασική προϋπόθεση για την αλλαγή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβετε, να μην έχει φορεθεί, η συσκεασία να είναι ακριβώς όπως την παραλάβατε και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

 

Η επιχείρηση μας καλύπτει τις εξής περιπτώσεις:

1. Αλλαγή αν παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν ή αν το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι αυτό της παραγγελίας σας (επιβεβαίωση μέσω κωδικού παραγγελίας) η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη και τα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν εμάς.

2. Αλλαγή αν το προϊόν δεν είναι όπως το φανταστήκατε ή δεν ταιριάζει σε εσάς ή το χώρο σας.

Σ’ αυτή την περίπτωση, στέλνετε το πακέτο πίσω σε εμάς με δική σας χρέωση.

 

Αφού λάβουμε το προϊόν και πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα λάβετε μέσω e-mail τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού ίσης αξίας του προϊόντως που επιθυμείτε να αλλάξετε.

Στη συνέχεια πραγματοποιείτε νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε και συμπληρώνετε τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού στο σημείο που θα σας ζητηθεί.

Η νέα παραγγελία έρχεται στο χώρο σας με δικά μας έξοδα αποστολής.

 

Διαδικασία αλλαγής:

Συμπληρώνετε την φόρμα υπαναχώρησης online ή αυτή που θα βρείετε μέσα στο πακέτο σας και σημειώνετε με ποιο προϊόν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν που μας επιστρέφετε.

Ετοιμάζετε το δέμα σας, φτιάχνοντας μια ασφαλή συσκευασία και μαζί με το προϊόν προς αντικατάσταση συμπεριλάβετε και την απόδειξη αγοράς.

Πηγαίνετε το δέμα στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών της Speedex και μας στέλνετε το δέμα με δική μας χρέωση για την πρώτη περίπτωση (1.), με δική σας χρέση στη δεύτερη περίπτωση (2.) στην παρακάτω διέυθυνση:

Ευτέρπη Κοκκίτου
my Efterpi 
Αλεξάνδρου Σβώλου 6
Θεσσαλονίκη
ΤΚ 546 22
(+30) 231 601 6741

Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας θα την αντικαταστήσουμε με το προϊόν που επιλέξατε με δική μας χρέωση των μεταφορικών.

 

Η διαδικασία αντικατάστασης διαρκεί 5-7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα πάντα με το ελλάτωμά ή το χρόνο που χρειάζεται για να επιδιορθωθεί.

Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο και χρειάζεται να επανακατασκευαστεί, θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο που απαιτείται ανάλογα αν πρόκειται για κόσμημα ή κατασκευή.

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική επιστροφών.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο +30 2316007408 για την άμεση εξυπηρέτηση σας είτε στο info@myefterpi.com

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή χρημάτων είναι το προϊόν να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβετε, να μην έχει φορεθεί και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς. Επίσης η συσκευασία να είναι ακριβώς όπως αυτή που σας αποστείλλαμε ώστε να μεταφερθεί με ασφάλεια.

Τα συνολικά έξοδα αποστολής στην περίπτωση επιστοφής χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Διαδικασία επιστροφής προϊόντος για επιστροφή χρημάτων:

Ετοιμάζετε το δέμα σας και συμπεριλαμβάνετε σε αυτό την απόδειξη αγοράς καθώς και το έντυπο υπαναχώρησης, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο ή να χρησιμοποιήσετε αυτό που θα βρείτε στο πακέτο σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο εύθραυστο αντικείμενο παρακαλώ να κάνετε μια ασφαλή συσκευασία όπως αυτή που το παραλάβατε.

Πηγαίνετε το δέμα στο πλησιέστερο κατάστημα Ταχυμεταφορών της Speedex και ζητάτε να αποσταλεί στην παρακάτω διεύθυνση με δική σας χρέωση:

Ευτέρπη Κοκκίτου
my Efterpi 
Αλεξάνδρου Σβώλου 6
Θεσσαλονίκη
ΤΚ 546 22
(+30) 231 601 6741

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή του προϊόντος, και ελέγξουμε ότι πληροί τις προυποθέσεις επιστροφής, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail για την πορεία του.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, παρακαλείσθε να δηλώσετε λογαριασμό iban ALPHA BANK ή EUROBANK τράπεζας.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα επιβαρύνεστε εσείς με το κόστος των διατραπεζικών προμηθειών.

 

Εάν λάβατε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής κατά τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Η πίστωση στο λογαριασμό σας θα εμφανιστεί εντός 5-14 εργάσιμων ημερών (ανάλογα την τράπεζα) από την καταβολή του ποσού στον λογαριασμό σας από το e-shop μας και θα επιβεβαιωθεί με ενημερωτικό e-mail από την εταιρεία μας.

Αν η απόδειξη αγοράς και το έντυπο υπαναχώρησης δεν συμπεριλαμβάνεται στο δέμα που ετοιμάσατε για επιστροφή, τα χρήματα δεν μπορούν να πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει κατά τη παραλαβή με αντικαταβολή το ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται στην επιστροφή χρημάτων μια και αποτελεί υπηρεσία της Speedex.

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική επιστροφών.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο +30 2316007408 για την άμεση εξυπηρέτηση σας είτε στο info@myefterpi.com

 

ή συμπληρώστε παρακάτω

Φόρμα Υπαναχώρησης

Στοιχεία Παραγγελίας

Στοιχεία Επιστρεφόμενου Προϊόντος

Αιτία Επιστροφής

Με την επιστροφή μου θα ήθελα * 

1. Αλλαγή / Αντικατάσταση με το παρακάτω προϊόν

2. Να γίνει επιστροφή χρημάτων